Meniu

EL5160IWZ EL5160 šilko ekrano BCXX INTERSIL SOT23-6 naujo ir originalaus

EL5160IWZ EL5160 šilko ekrano BCXX INTERSIL SOT23-6 naujo ir originalaus
€27.92
SKU#: w504682 Sandėlyje
  • Kategorijos : Aktyvios Sudedamosios Dalys
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Sandoris Aprašymas:

【1】Visi produktai mūsų parduotuvėje yra pagrįstas užklausos dieną, kaip ir standartinis, nereikia pirkti tiesiogiai, nes yra daug produktų, nuotraukos negali būti įkeltas vienas.Jei ji suteikia jums nepatogumų, prašome, atleisk man!

【2】Visi produktai mūsų parduotuvėje palaikymas (Alipay, banko pavedimu, surinkimo, pinigų) sandoriai.

【3】Jei klientas turi išrašyti sąskaitą faktūrą, papildomų bilietų mokesčio bus pridėta.

[4] Visos prekes mūsų parduotuvėje yra patvirtinta fotografuoti tikrasis produktas (modelis priesaga, paketas), priesaga yra skirtingi, ir pakuotės tūris yra skirtingas.

【5】Jei produktas yra restauruotas, parduotuvės duos atitinkamą galiojimo terminą pagal poreikį.

Stiprus Infineon trijų-penkių-septynių pėdų dviejų-triode; Ji veikia daug BTS series, TLE serija, didelės, vidutinės ir mažos galios tranzistorius, trijų gnybtų įtampos reguliavimas, vieno ir dviejų tiristoriai, lauko poveikio, IGBT, Schottky sparčiai atsigauti, Darlington ir kitų padalinių

Gamintojai; APT、DĖL、IXYS、IR、NXP、ST、VISHAY、FAIRCHILD.

Bendrovė laikosi verslo tikslą SynTao; Vientisumo valdymas, entuziastingi paslaugų dvasia, abipusės naudos pasiekti kainos ir kokybės pirma

Patarimai:

Dėl nestabilumo elektroninės rinkos kainomis, kai kurie produktai mūsų parduotuvėje yra didmenines kainas, jei reikia pavyzdžių, prašome susisiekti su savininku dėl mūsų parduotuvėje.Daugiau nei 90% mūsų produktai yra sandėlyje, prašome suprasti, sukeltus nepatogumus vartotojams, nes reikia laivo 1-2 dienas.

Lentyna gyvenimo aprašymas:

1. Dėl specifika šio produkto, jei yra kokybės problema, pirkėjas turėtų pasiūlyti per 15 dienų nuo prašymo gavimo, o prekės gali būti grąžinamos ir keistis! (Galiojimo terminas yra nustatytas dieną, kai jį pasirašo siuntėjas.) )

2. Žetonų sugadinta mašina, konservų, lituojamas, sumažinti kojų, raštu į programas, netinkamos eksploatacijos, ar dėl kitų priežasčių, ne grįžti bus suteikta!Teisė galutinė interpretacija yra bendrovės nuosavybė.

Originalus importuotų elektrolitinius kondensatorius išsamią dydžio, rasite Jungtinės amerikos valstijos originalus importuotų Shentai jungtis Originalus importuotų chip Laisvi naujas teisės aktų paketas dėl įrenginys turi būti pateikiamas su automobilių IC Antra triode platinimo kad Originalus importuotų diodų triode tiekimo visiškai naujas originalus, importuotų MOS vamzdis IC integracijos paskirstymo tvarka importuoti geros kokybės

  • Sąlyga Naujas
  • Tipas Loginės Mikroschemos
  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: