Meniu

16Ft, Reguliuojamas Baidarių Kaklaraištis Cam Sagtis, 00Lbs, Bagažą, Baidarių Su Automobilių Stogo Bagažinės Lengva Įdiegti

16Ft, Reguliuojamas Baidarių Kaklaraištis Cam Sagtis, 00Lbs, Bagažą, Baidarių Su Automobilių Stogo Bagažinės Lengva Įdiegti
€23.38
€41.01
SKU#: w382802 Sandėlyje
  • Kategorijos : Kitų Transporto Priemonių Dalys Ir Priedai
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

Nėrinių dirželiai, diržai su sagtimi, pagaminta iš tvirtos ir ilgaamžės Medžiagos, stiprūs, stori ir dėvėti, atsparus, gali atlaikyti ilgalaikį apkrovas, be žalos ar žalos, išlaikyti savo daiktus saugiai.Jis taip pat atsparus drėgmės, UV spindulių, purvo, dulkių ir yra bekvapis.Nesvarbu, ar esate susiejimas žemyn daiktų patalpoje arba mažinti, arba tvirtinimo elementai, transportuojant, tai reketas, dirželiai yra saugi ir patikima galimybė už kiekvieną jūsų poreikį.

Sugriežtinti reketas, šių reguliuojamas baidarių dirželiai yra sukurtas stiprus ir stabilus cinko lydinys cam sagtis, kuri tvirtinasi daiktų, taip pat ir laiko juos saugiai, net ir ilgą laiką, gali tapti laisvi arba paslysti.Be to, cam sagtis turi gerą rūdžių ir korozijos varža, todėl nereikia nerimauti, diržo sagties gauti rūdžių spalvos arba problemų, galite naudoti šiuos dvigubai sagtis, diržus, lauko tvirtinimo patikimumu.

Ši juoda krovinių dirželis su sagtimi yra paprasta naudoti, tiesiog paspauskite cam sagtis, įdėkite diržo ir ištraukite diržą stora, užveržkite, ir užrakinti jį tvirtai vietoje.Be to, šis baidarių diržu, stogo bagažinės greitai spaudai mechanizmas, kuris leidžia lengvai ir efektyviai pašalinti iš nailono diržas.Nereikia grabalioti su sudėtinga sagtys, ar išmegzti mazgai, tiesiog paspauskite sagtis ir tvirtai užveržkite dirželį, greitas išleisti, nepriklausomai nuo oro sąlygų ar krovinių pakrovimo.

Valtis priekaba pensinis dirželiai, bendras dirželio ilgis-16,4 ft/500cm, jei jis yra per ilgas, tik tie likusios virvės šių valčių priekabos, dirželiai mazgas.Jūs taip pat galite reguliuoti ilgį šių sunkvežimių dirželiai per sagtys reguliuoti įtampą, kiek reikia.Dirželiai gali turėti iki 550 svarų ir stabdymo jėga iki 700 svarų.PASTABA: saugumo sumetimais, nenaudokite šių ratcheting baidarėmis kaklaraištis-žemyn diržai su apkrovos elementai daugiau nei 550 svarų.

Cam sagtis dirželiai yra pakankamai tvirtos, kad nuo šviesiai iki vidutiniškai krovinius transportavimo metu, ilgai diskai, stovyklavimą, ar juda.Jis tinka užtikrinti baidarių/SUP banglentės/kanojų, kad VISUREIGIS/automobilio stogo bagažinės valtis priekaba, dviratis, motociklas, priekabos, baterija, dėžutė, bagažo ir krovinių ant stogo bagažinės, sunkvežimių lova ar dviratį, dirželiai ant stovo yra sugriežtintos.Tai yra būtina turėti elementą lauko entuziastai, keliautojai, kemperiai, motociklų vairuotojų ir vežėjų, pramonės entuziastai.

dydis: Sagtis iki 550 svarų už bagažo baidarių su automobilių stogo bagažinės

Medžiagos: Cinko lydinys + poliesteris

spalva: juoda

Pakuotės Turinys:

12 x sagtimi

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.panemuniuambulatorija.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, www.panemuniuambulatorija.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: