Meniu

Sandėlyje tarpvalstybinių Perlamutro Mėlyna Medinių Stulpų 10 Kostiumas Naftos Teptuku Kostiumas Penkių Spalvų Akvarelė Guašas Pen Set

  • Namuose
  • Meno Reikmenys
  • Sandėlyje tarpvalstybinių Perlamutro Mėlyna Medinių Stulpų 10 Kostiumas Naftos Teptuku Kostiumas Penkių Spalvų Akvarelė Guašas Pen Set
Sandėlyje tarpvalstybinių Perlamutro Mėlyna Medinių Stulpų 10 Kostiumas Naftos Teptuku Kostiumas Penkių Spalvų Akvarelė Guašas Pen Set
€0.48
€4.21
SKU#: w14181 Sandėlyje
  • Kategorijos : Meno Reikmenys
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Specifikacija : kelių

plaukų forma : Apvali nurodė, butas nurodė, butas, butas turas

medžiaga : aukštos kokybės nailono vata, aliuminio vamzdis, medienos polių dažytos

spalva : perlamutro mėlyna, violetinė, juoda, šviesiai mėlyna, rožinė, mėtos žalumo

pakuotė : 6 rinkiniai, krepšys, 600 rinkiniai/box

dėžutės gabaritai : 60*30 * 40CM

svoris : 37g viename rinkinyje, bendras svoris 24KGS per langelį, neto svoris: 22.5 KG

paskirtis : įvairių tipų plaukai, plačiai naudojamas, tinka tapybos aliejaus tapyba, akvarelė, guašas, tapyba

produkto Informacija :

gaminio Dydis:

reguliarūs šešių spalvų medinių polių: perlamutro mėlyna, violetinė, juoda, šviesiai mėlyna, šviesiai rožinės, mėtų žalia (kitos spalvos gali būti pritaikytas):

10 spalva neutrali, opp krepšiai:

aukštos kokybės nailono vilnos, įvairių formų, minkšta ir elastinga, aukso aliuminio vamzdžių įmonė:

medinių stulpų dažytos, lygaus paviršiaus, patogi rankena:

perlamutro mėlyna:

black:

violetinė Lazdele:

šviesiai mėlyna:

rožinė:

mėtos žalumo:

6 kostiumas pakavimas į OPP krepšys:

seminaro nuotraukos:

susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba

prašome susisiekti su Wangwang nustatyti pačiam klientui paslaugų už daugiau profesionalų paslaugas!Dėl didelio kiekio konsultacijos, Wangwang paprastai valstybės sprogimo.Jei negaunama jokio atsakymo ilgą laiką, jūs galite pasirinkti, savitarnos prekybos pagal aprašymą, prašome užpildyti reikiama spalva/dydis/express informaciją tiesiogiai paaiškinimai.Jei turite specialių poreikių, galite palikti pranešimą.Mes ir kovoti su juos po vieną.

Prisijungti

prašome atidaryti sklypas priešais kurjerių patikrinti, ar prekės yra sugadintos ir patikrinkite, ar kiekis yra teisinga.Jei yra problema, rastas, prašome atsisakyti vizų.Gavusi produktas yra laikoma patvirtinta.

Dydžio problema

dydis matuojamas rankiniu būdu.Dėl tokių veiksnių kaip skirtingus matavimo įrankiai, matavimo metodus, bus klaida, 2mm.

Chromatines aberacijas problema

produktų nuotraukos mūsų parduotuvėje yra priimami pagal save, ir stengiamės būti suderintas su konkretaus produkto.Tačiau dėl fotografavimo technologijos/aplinkos šviesos/ekrano spalvų skirtumai, gali būti šiek tiek spalvų skirtumas tarp vaizdo ir tikrojo produkto, prašome kreiptis į spalvą tikrasis produktas pagaliau.

Reitingas

mes valdyti mūsų pačių parduotuvėse atidžiai ir didelę reikšmę jūsų komentarus.Mes visada reikalauja, kad mes galime padaryti mūsų geriausią formą ir draugiškas ilgalaikius bendradarbiavimo santykius su pirkėjais.Jei jūsų netenkina nieko, gavęs prekes, neduosite vidutinio sunkumo arba neigiamą komentarą be sakydamas žodį.Nes blogas apžvalga nėra sprendimas tiek jav.Jūs negalite keisti iš nepasitenkinimo, kad pasitenkinimą!Ačiū jums už didelę paramą! ^_^

Q&A

1, Kas yra minimalus didmeninės kiekį jūsų parduotuvėje?Ar pritariate, sumaišyti užsakymus?

A: Jums patinka didmenines nuolaidas, kurių mažiausias perkant 5 vnt.Mes nuoširdžiai rekomenduojame, kad jūs perkate ne mažiau kaip 5 vnt.Mes paramos sumaišyti užsakymus!Kuo daugiau perkate, tuo daugiau sutaupote!

2, Kokių nuolaidų galima urmu perka?

A: mūsų parduotuvės, jūs mėgautis nuolaidos: 15 proc. nuolaida 5 vnt .Pirkti daugiau ir daugiau sutaupyti!

3, jūs turite turimų akcijų už jūsų produktų?Kaip greitai bus pakuočių būti siunčiami?

A: Taip, visi mūsų produktai yra sandėlyje .Visi sklypai bus išsiųsti per 24 valandas nuo apmokėjimo.Prašome, kad jūsų pirkimo.

4, Kaip yra, laivybos mokestis skaičiuojamas?

A: Mes taikyti standartinius logistikos, laivybos, taigi, laivybos mokestis yra apskaičiuojamas remiantis produkto svorį, taip pat politikos šalių/regionų, kuris bus automatiškai rodomas vietose, pavyzdžiui, kasos puslapyje ir produkto duomenys puslapį.

5, Kaip ilgai užtruks pristatyti?

A: pristatymo laikas gali skirtis, priklausomai nuo šalies/regiono ir elementų skaičiaus.Paprastai tai trunka 10-18 dienų atvykti.Tačiau per ypatingomis progomis, įskaitant švenčių ar karnavalai, gali būti šiek tiek vėliau.Mes vertiname jūsų kantrybę, ir visada gali patikrinti prekių būklę jūsų užsakymą.

6, Kodėl turėčiau gauti kelis paketus už vieną užsakymą?

A: Kai kurių nurodymų gali būti išskaidyti į keletą paketų, dėl didelės apimties ar antsvorio (daugiau kaip 2 kg), kitaip papildomos siuntimo išlaidos bus dalyvaujančių.Tai padaryta siekiant padėti jums sutaupyti daugiau apie siuntimo mokesčius.Esame dėkingi už jūsų supratimą.

  • Rankenos Medžiaga Mediena
  • Kilmės Žemyninė Kinija
Klientas

Produktas atitinka lūkesčius. Atitinka dydį ir aprašymas. Pristatymo laikas malonu. (2023-11-02)

Klientas

Kokybė yra puiki, aš nežinau, apie šepetėlius, bet jie turi daug plaukų (2023-11-16)

Klientas

Atvyksta anksčiau, nei tikėtasi, už mažesnę kainą Aš buvo nustebinti, norint gauti produktą, ir aš džiaugiuosi, kad tai patinka nuotraukos Būti klestinčios ~ (2023-08-16)

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: