Meniu

Moterų, Vyrų Namas, Butas Grindų Minkštas Skaidres, neslidžia Kalėdų Eglutė Medvilnės Šlepetės Slydimo-Šlepetės Patalpų Kalėdų Dovana

Moterų, Vyrų Namas, Butas Grindų Minkštas Skaidres, neslidžia Kalėdų Eglutė Medvilnės Šlepetės Slydimo-Šlepetės Patalpų Kalėdų Dovana
€8.22
€17.89
SKU#: w10067 Sandėlyje
  • Kategorijos : Sportinė Avalynė,Apranga Ir Aksesuarai
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Moterų, Vyrų, Šiltas Pliušinis Namų Šlepetė, neslidus Kalėdų Eglutė Medvilnės Šlepetės Namas, Butas Grindų Minkštas Skaidres Jaukus Kvėpuojantis Miegamasis Šlepetės Patalpų Kalėdų Dovana

Ypatybė:

1. Aukščiausios Kokybės Medžiagos: Meistriškai su minkštas ir patvarus pliušinis medžiaga, šių patalpų šlepetės suteiks šilumos ir jaukumo jūsų kojų.Aukštos kokybės audinių, taip pat siūlo puikias kvėpavimas-gebėjimą išlaikyti savo kojas sausas ir šviežias.

2. Ultimate Komforto: Suprojektuoti su ergonomiška motyvų, šie šiltas pliušinis namų šlepetės siūlo daug paramos ir pagalvėle, išlaikyti jūsų kojų patogų net po ilgų dėvėti.Minkštas guminis padas suteikia puikų atsparumą slydimui, sumažinant riziką atsitiktinio kritimo.

3. Stilinga Išvaizda: dėmesio į smulkmenas ir mados, tai house lygios grindys minkštos skaidrės yra aptakus ir modernus dizainas, kad gali būti suporuotas su įvairių poilsio-dėvėti arba atsitiktinis komplektus, leidžia jums išlaikyti stilingą išvaizdą net ir namuose.

4. Įvairių Pasirinkimų: Mes siūlome platų spalvų ir dydžių slydimo-šlepetės, siekiant patenkinti įvairių klientų pageidavimus ir poreikius.Kelių spalvų bei dydžių variantai už asmeninį pasirinkimą.

5. Patalpų Naudojimo Patogumui: Jie kvėpuojantis miegamasis šlepetės idealiai tinka naudoti patalpose, ar miegamasis, svetainė ar vonios kambarys.Jie yra lengvas ir lengvai atlikti, leidžia jums mėgautis šiluma ir komfortas bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

Specifikacija:

Batviršio Medžiaga: Poliesteris

Sezonas: Žiema

Taikoma Vieta: Vidinis

Kulno Aukštis: Butas (≤1 CM)

Kulno Tipas: Butas Su

Batų Tipas: Namų Medvilnės Batai

Viduje Batų Ilgis:

36-37 ( Tinka Dydis 35-36 Pėdų): 230 MM/Į 9.06 straipsnis

38-39 ( Tinka Dydis 37-38 Pėdų ): 240 MM/9.45 Į

40-41 ( Fit, Dydis 39-40 Pėdų ): 250 MM/9.84 Į

42-43 ( Tinka Dydis 40-41 Pėdų ): 260 MM/10.24 Į

44-45 ( Fit, Dydis 42-43 Pėdų): 270 MM/10.63 Į

Pastaba:

Dėl Skirtingų Monitorių Ir Šviesos Poveikio, Tikroji Spalva Prekė Gali Šiek Tiek Skirtis Nuo Spalvų Parodė Nuotraukos.Ačiū!

Prašome Leisti 1-2 CM Matavimo Nuokrypis Dėl Rankinis Matavimas.

1 Pora X Šiltas Pliušinis Namų Šlepetės

  • CN Kinija
  • Prekės Pavadinimas Shunmaii
  • Medžiaga Poliesteris
  • Lytis Unisex
  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: